Perinteet kohtaavat seikkailun

Norjan rajan läheisyydessä sijaitseva perheyrityksemme tarjoaa pilkkiretkiä, huskysafareita sekä opastettuja arktisia retkiä, joilla pääset kokemaan tundran. Tule tutkimaan villiä maastoa!

Reittiohjeet

Aktiviteetit

Pilkkiminen

Koe jään peittämän järven kalastuksen jännitys. Kokeneet oppaamme opastavat sinua poraamaan reiän ja saamaan saaliin kiinni.


Liukulumikenkäily Ailigas-tunturille

Koe lumikenkäilyn jännitys kulkiessasi tuntureille rauhallisen metsän läpi. Liu’u talvisessa ihmemaassa upeiden maisemien ympäröimänä. Katsotaan, kuka pysyy pystyssä näillä erityisillä suksilla!


RiddoDuottarMuseat

RDM-museo sijaitsee Karasjoella Norjassa, ja se on omistettu saamelaiskulttuurin ja perinteiden esittelylle. Museossa on näytteillä erilaisia ​​kohteita, kuten perinteisiä saamelaisvaatteita eri alueilta, käsitöitä ja esineitä, jotka liittyvät poronhoitoon. Vierailijat voivat myös oppia saamelaiskansan historiasta ja heidän suhteestaan ympäröivään ympäristöön.

REITTIOHJEET


Pororekiajelu

Koe perinteisen porokyydin lumo, kun matkustat joen varrella muistellen menneitä päiviä Sápmi-maassa. Istu mukavasti ja anna majesteettisen poron vetää rekeäsi talvisessa maisemassa. Kyydin jälkeen hemmottele poroa sen suosikkiruoalla ja tallenna sydäntälämmittävä hetki valokuviin.

Revontulien metsästys

Koe maagiset revontulet yhdellä retkistämme. Oppaamme tuntevat parhaat paikat revontulien metsästykseen, sekä  lämpimän kodan jossa on mahdollista lämmitellä tulen äärellä revontulien metsästyksen aikana.


Nikun päiväretki

Nauti jännittävästä kelkkailumatkasta tundran tuntureilla. Opettele tekemään ansoja riekoille, joka on perinteinen metsästystekniikka tällä alueella. Seikkailun täyteisen päivän jälkeen herkuttele maittavalla aterialla paikallisten mökissä. Rentoudu perinteisessä suomalaisessa saunassa ja viilenny uimalla virkistävässä jäisessä vedessä unohtumattoman kokemuksen saamiseksi. Paikka sijaitsee erämaajärven rannalla, kuljetus tapahtuu moottorikelkalla ja reellä harjanteiden läpi.


Koiravaljakkoajelu

Tervetuloa koiravaljakkomaailmaan! Koiravaljakkoretkemme tarjoavat läheisen ja elämyksellisen kokemuksen ihanien karvaisten ystäviemme kanssa. Olemme ylpeitä siitä, että kohtelemme koiriamme inhimillisesti ja asetamme niiden hyvinvoinnin etusijalle. Kokeneet oppaamme vievät sinut rauhalliselle ja hiljaiselle matkalle, joka mahdollistaa merkityksellisen yhteyden luomaan koiriin ja ympäristöön. Tule tutustumaan koiravaljakon taikaan kanssamme!


Illallinen erämökissä

Tervetuloa erämökillemme illalliselle!

Koe talvisen erämaan taika matkatessasi moottorikelkalla ja reellä kuvauksellisen tunturijoen läpi. Saavu viihtyisään mökkiimme, jossa valmistamme herkullisen aterian yhdessä paikallisilla yleensä käytetyistä raaka-aineista. Rentoudu ja nauti rauhallisesta ympäristöstä, jossa sinulla on mahdollisuus nähdä revontulien tanssivan yläpuolellasi.

ERÄMÖKIN SIJAINTI

Paikallisia tarinoita

Safareillamme kuulet vanhoista saamelaisista taruhahmoista, joita on käytetty selittämään asioita, joita ei vielä ymmärretty. Kuten Eahpárašin tarina, joka selittää miksi joskus voit kuulla tuulen ujeltavan tundralla.

Our restaurant

Aamiainen

Tarjoamme herkullisen ja tyydyttävän aamiaisen, joka antaa sinulle täydellisen startin päivääsi. Löydät valikoiman perusruokia, kuten muroja, paahtoleipää ja jogurttia, antamaan sinulle tarvitsemasi energian päivittäisiin aktiviteetteihisi. Joten tule ja nauti herkullisesta ja vaivattomasta aamiaisesta.


A la carte menu

Tarjoamme laajan menuvalikoiman, joka on vuosien varrella saanut muotonsa heijastaakseen paikallista tyyliä ja makua. Perinteisistä ruokalajeista moderneihin suosikkeihin, valikostamme löytyy monipuolinen valikoima vaihtoehtoja. Joten tule ja nauti kulinaarisesta matkasta, joka esittelee alueemme parhaita puolia!

Arktinen talvi

Arktinen talvi on erityinen kokemus. Lumipeittoinen maisema ja kaamos luovat ainutlaatuisen ilmapiirin. Tule tutkimaan jäätynyttä pohjoista kanssamme.

Pastellivärinen taivas

Vaaleanpunaisen, purppuran ja sinisen pehmeät sävyt sulautuvat saumattomasti yhteen, luoden upean kauneuden taulun. Se on hetki puhdasta taikaa, jota ei koskaan unohda.

Helmiäispilvet

Pehmeät, helmenhohtoiset sävyt loistivat kuin timantit taivaalla, luoden rauhallisen ilmapiirin maailman ylle. Niiden pinta muistutti meitä ihmeestä ja kauneudesta, joka ympäröi meitä kaikkialla. Täällä otamme aikaa pysähtyäksemme ja arvostaaksemme sitä.

eFatbike

Läskipyörällä lumen päällä on kiehtova kokemus, jota jokaisen tulisi kokeilla ainakin kerran. Pyörän suuret renkaat tekevät kulkemisen helpoksi ja tunne liukumisesta jäisen pinnan yli on todella vertaansa vailla. Polkiessasi läpi talvisen lumimaailman, sinut täyttää vapauden ja seikkailun tunne, jota voi kokea vain suuren luonnon keskellä.

eFatbike vuokraus

Tundra

Sen rauhallinen hiljaisuus ja valosaasteen puuttuminen luovat todella uppottavan kokemuksen luonnon kanssa. Tule ja todista itse tämän upean arktisen maiseman rauhoittavaa tunnelmaa.

Arktinen erämaa

Mene syvemmälle arktiseen erämaahan kokeneiden oppaidemme kanssa, jotka vievät sinut piilotettuihin paikkoihin ja näyttävät sinulle parhaat puolet Pohjois-Lapista.

Oletko valmis seikkailuun?

Kysy tarjous toimisto@guossi.com

Ota yhteyttä