Varaa unelmiesi paketti ryhmällesi

Olemme erikoistuneet tarjoamaan unohtumattomia erämaaseikkailuja luonnon rauhassa. Valitse unelmiesi paketti tämän sivuston avulla!

Aktiivisen seikkailun taika

Hei toimintaa etsivät, valmistautukaa unohtumattomaan seikkailuun! Arctic trailblazer pakettimme tarjoaa teille liikunnallisia ja jännittäviä elämyksiä, jotka vievät teidät talvisen erämaan keskelle. Ruokaile tundran sydämessä avotulen ääressä kodalla, tunne vauhdin hurma koiravaljakon kyydissä ja haasta itsesi liukulumikenkäilyn äärellä Pohjois-Lapin tuntureilla. Nämä elämykset eivät vain tarjoa fyysistä aktiivisuutta, vaan myös rohkeutta, joka sytyttää sisäisen seikkailijasi. Kutsu ystäväsi mukaan ja valmistaudu kokemaan huimia hetkiä ja luomaan muistoja, joista puhutaan vielä pitkään!

 

Kulttuurinen rauhoittuminen

Kaipaatko hetkeä rauhaa ja inspiraatiota? Sámi serenity pakettimme yhdistää rauhallisuuden ja kulttuurin, tarjoten sinulle mahdollisuuden upota taiteen ja kulttuurin maailmaan. Tutustu paikalliseen museeon, nauti perinteisestä poroajelusta ja osallistu leppoisaan pilkkimiseen. Rentoudu moottorikelkan vetämässä reessä samalla kun etsimme revontulia lähimmiltä tuntureilta. Tämä paketti antaa sinulle tilaisuuden hiljentyä, inspiroitua ja nauttia kulttuurin monimuotoisuudesta.

Harmoninen seikkailu & kulttuurin syke

Miksi valita vain toinen, kun voit saada molemmat? Rustiikkinen liikuntaloma pakettimme yhdistää liikunnalliset seikkailut ja kulttuuriset elämykset täydelliseksi yhdistelmäksi. Koe seikkailun halua nostattavat aktiviteetit, kuten koiravaljakkoajelu ja ruokailu tundran keskellä kaukana lähimmältä tieltä. Nauti rauhallisista taidehetkistä museossa tai tutustu poroihin paikallisen poronhoitajan luona. Tämä paketti tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea kaikki elämän eri puolet – jännitystä ja sykettä sekä rauhaa ja kulttuuria. Valmistaudu unohtumattomaan seikkailuun, joka rikastuttaa sekä kehoa että mieltäsi!

Rustiikkinen liikuntaloma

Talvisten erämaapakettien yleiskatsaus

Majoitus

Kaikki paketit sisältävät yöpymisen valintasi mukaan joko hotellihuoneissa jotka sisältävät chromecastin ja wifin. Energian lähteenä toimii maalämpö. Toinen vaihtoehto on tilavat huoneistomme, joissa on oma takka sekä tupakeittiö. Ne sijaitsevat erillisinä rakennuksina, joissa on oma sisäänkäynti.

Herkullinen ruoka

Paikalliset suosivat ravintolaamme. Runsaat ja monipuoliset ruokamme eivät jätä ketään nälkäiseksi, sekä erityisruokavaliot huomioidaan erikseen pyydettäessä.

Aktiviteetit kaiken ikäisille

Tarjo

Tarjoamme monipuoliset aktiviteetit koko perheelle, kuten liukulumikenkäilyä, pilkkimistä, poroajelut, revontulten metsästystä ja monet muut.

Paikalliset eräoppaat

Oppaamme ovat paikallisia eränkävijöitä, joilla on vuosikymmenten kokemus talvisista olosuhteista. He jakavat kanssasi tarinoita ja tietoa alueen historiasta ja luonnosta.

Pakettien hinnat

Valitse pakettisi ja ota yhteyttä toimisto@guossi.com