Tarinamme

Aikoinaan kyläpoliisin perustama Välimäenbaari, joka vuonna 1995 muuttui Kalastajan Majataloksi. Nykyään Guossi on täyden palvelun arktinen lomakeskus, joka palvelee niin majoitusta etsiviä, hyvää ruokaa kaipaavia kuin elämyksellisten aktiviteettien ystäviä.

Guossi – Saamenmaan sydämessä

Upeat kalastusalueet, Utsjoen henkeäsalpaavat tunturiylängöt ja erämaan villi rauha vetävät matkailijoita Karigasniemen kylään. Guossi on perheyritys Saamenmaan sydämessä ja paras paikka yöpyä Norjan rajalla – tarjolla on niin hotellihuoneita kuin kodikkaita huoneistoja. Ravintolasta matkailijat löytävät paikallisia Lapin herkkuja sekä lounas- ja grilliruokaa.

Makuelämyksiä Karigasniemellä

Illallista, lounasta, grilliruokaa – kaikkea tätä on tarjolla Ravintola Guossissa ja legendaarisessa Hansabarissa. Tule täyttämään kupusi lappilaisilla klassikoilla ja muilla suosikkiherkuilla.

Monipuolista majoitusta

Kun haluat majoittua Karigasniemellä, Guossilta saat kaipaamasi palvelut. Ylelliset hotellihuoneet, kodikkaat huoneistot ja caravan-alue, meiltä löydät kaiken tämän sekä tunturimökin.

Arktisia Aktiviteetteja

Arktisia aktiviteetteja tunturiylängöillä pyöräilystä patikointi- ja kalastusretkiin, niitä kaikkia on tarjolla Guossin lomakeskuksessa. Meiltä löydät sekä opastettua että omatoimisia ohjelmaa.

Alue

Guossi sijaitsee Pohjois-Lapissa, luonnonkauniissa Utsjoen Karigasniemessä, joka on todellinen ulkoilmaihmisen paratiisi.

Tutustu

Meille töihin?

Guossin henkilökuntana pääset tutustumaan talven arktiseen aavikkoon ja kesän vehreään tundraan. Tästä on helppo tehdä omalla autolla päivän mutkia Pohjois-Norjaan. Tule kokeilemaan Ylä-Lappi työn oheessa.

TUTUSTU

Media

Guossin mediapankista löydät monipuolista kuvamateriaalia lomakeskuksen toiminnasta esimerkiksi artikkelia tai blogijulkaisua varten.

Tutustu

Kuuletko arktisten ylämaiden kutsun?

Jos haluat kokea villin erämaan rauhan, ota yhteyttä Guossin väkeen. Me teemme arktisista unelmistasi totta.

Ota yhteyttä