Töihin Norjan rajalle

Kiinnostaako Pohjois-Norja? Tekisikö mieli nähdä syvät vuonot sekä päästä seisomaan maailman laidalle Nordkappiin? Meidän kohteemme sijaitsee aivan Norjan rajan tuntumassa, mistä voit tehdä päivän mutkia ulkomaille! Työntekijöillemme me hommaamme asunnon ja annamme paikallisen tuen sekä tietämyksen luonnossa liikkumiseen. Työntekijöillämme on mahdollista käydä majoittumassa eräkämpässämme, joka sijaitsee 15km päässä lähimmältä tieltä. Meillä on myöskin vuokralla eFatbikejä, joita henkilökunnan hinnalla saa vuokralle ja näin luontoon lähtö on entistä houkuttelevampaa. Karigasniemen lähimaastossa löytyy tulistelupaikkoja, jos mieli tekee liukulumikengillä retkelle lumen ja värikkään kaamoksen tultua. Kevon luonnonpuistokin on kiven heiton päässä. Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä ja pidetään avoin keskustelu, saat lisätietoa kohteestamme.

Tarjoilija

Me etsimme joukkoomme hotelli Guossiin luonnosta pitävää tarjoilijaa, jolta ei seikkailunhalua puutu. Toimipaikkamme sijaitsee Ylä-Lapissa Tenojokivaren tuntumassa Norjan rajalla, mikä myös aukesi juuri rajakunnissa asuville. Käytössämme on Restolution kassajärjestelmä ja työn kuvaan kuuluu perus ravintola-, vastaanottovirkailija ja pubi toiminta, joten anniskelupassi on suureksi eduksi. Näiden lisäksi hyvänä asiana olisi tarjoilupuolen koulutus ja positiivinen asenne työtäsi kotaan, eikä aikaisempi kokemus alasta ole pahitteeksi. Tärkeintä on kumminkin ruokatilausten vastaanotto, me voidaan opettaa vastaanottovirkailijan työnkuva yrityksessämme. Meidän kautta saat myös majoituksen halvalla kohteesta, sekä paikallisten tietoa maastosta jos haluatte esimerkiksi käydä yöttömän yön vaelluksella lähimaastossa sijaitsevalla kodalla, mikä on varustettu kaminalla. Valtaosa asiakkaistamme ovat norjalaisia, joiden kanssa pärjää mainiosti ruotsin sekä englannin kielellä. Toimimme pienessä tiiviissä kyläyhteisössä, jossa tutustut paikalliseen väestöön työsi puolesta nopeasti! Laita meille sähköpostiin avoin esitelmä itsestäsi, missä mainitset muun muassa kiinnostuksen kohteesi ja kerrot hiukan persoonastasi. Liitä mukaan myös Cv. Työntekijää tarvitsemme 8.8.21 alkaen tai sopimuksen mukaan, tässä on mahdollisuus työllistyä ympärivuotisesti.

Lounaskokki ja esivalmistelija

Me etsimme kokkia hotelli Guossiin kenellä on perus ruuanvalmistus hallussa. Sinun pääasiallinen työnkuvasi on ravintolakeittiön tuotteiden esivalmistelu, sekä lounasruuan valmistaminen. Keittiössä käytetään englannin kieltä, joten sen on hyvä olla kohtuullisella tasolla. Kohteemme sijaitsee Ylä-Lapissa Tenojokivarressa Norjan rajalla, mikä myös juuri aukesi paikalliselle väestölle. Meidän kautta saat myös majoituksen halvalla kohteesta, sekä paikallisten tietoa maastosta jos haluatte esimerkiksi käydä yöttömän yön vaelluksella lähimaastossa sijaitsevalla kodalla, mikä on varustettu kaminalla.  Lähimaastossa liikkumista helpottaa yrityksestä vuokrattavat eFatbiket, mitkä innostavat lähtemään luontoon vaikka ei olisi niin aurinkoinenkaan keli. Toimimme tiiviissä kyläyhteisössä, jossa nopeasti tutustuu paikalliseen väestöön työsi puolesta! Laita meille sähköpostiin avoin esitelmä itsestäsi, missä mainitset muun muassa kiinnostuksen kohteesi ja kerrot hiukan persoonastasi. Liitä mukaan myös Cv. Työntekijää tarvitsemme 1.10 ja työsuhteen pituus on kaksi kuukautta. Tässä on mahdollista luoda suhde työpaikkaan jossa voit toimia esimerkiksi lomauttajana ja samalla käydä nauttimassa Pohjois-Suomen tundrasta.